نقل و انتقالات ارزی در سالهای اخیر بسیار ضروری شدهاند؛ به عبارت دیگر با گسترش ارتباطات میان افراد و کشورها و از طرف دیگر امکان خرید از سایتهای خارجی نیاز به پرداختهای ارزی و جابهجایی پول در سطح بینالمللی بیشتر حس شد. در این میان پی پال روشی آسان و سریع برای انتقال و پرداخت پول به صورت آنلاین است و شما به آسانی میتوانید پول خود را به خانواده، دوستان و سایتهای حراج مانند ebay انتقال دهید. پی پال یکی از معروفترین روشهای پرداخت در سراسر جهان است که با حسابهای متنوع خود نیازهای کاربران گوناگونی را برطرف میکند. انواع حساب پی پال به تناسب با نیاز شما میتواند دغدغه شما را برای پرداخت بینالمللی برطرف نماید. شناختن انواع حساب های پی پال اهمیت بالایی دارد؛ زیرا انتخاب نوع حساب مناسب میتواند شما را از مشکلات احتمالی حفظ کند. بعد از آشنایی مختصر با پی پال، بهتر است با انواع حسابهای پی پال آشنا شوید.
اگر برای استفادههای عادی و شخصی نیاز به حساب پی پال دارید، از میان انواع حساب پی پال میتوانید حساب پرسونال را انتخاب نمایید. حساب پرسونال میتواند نیازهای شما را در پرداختها و خریدهایتان برطرف نماید و به نسب دیگر انواع حساب پی پال محدودیتهای بیشتری دارد. در حساب پرسونال (شخصی) علاوه بر ذخیرهسازی پول خود، امکان استفاده برای خریدهای اینترنتی و انتقال پول به دوستان و خانواده، بدون محدودیت جغرافیایی نیز فراهم هست.
این حساب برای خرید از فروشگاههای اینترنتی (مانند amazon ،alibaba و…) بسیار کارآمد است و اغلب برای پرداختهای آنلاین استفاده میشود. این حساب صرفاً برای یکسری از موارد فوق کاربرد دارد و برای گرفتن درگاه باید از حسابهای تجاری که در ادامه معرفی میکنیم، استفاده شود. درواقع باید قبل از افتتاح حساب پی پال در میان انواع حساب پی پال حساب متناسب خود را انتخاب کرده و سپس برای ایجاد آن اقدام فرمایید.
حساب بیزینس یکی دیگر از انواع حساب پی پال است. افتتاح حساب بیزینس برای افرادی که میزان پرداختها و دریافتهایشان بیشتر از حالت عادی است مناسب است. معمولا حساب بیزینس را افرادی افتتاح میکنند که خودشان دارای فروشگاه اینترنتی هستند و میزان خرید یا فروششان بالا است. حساب بیزنس علاوه بر امکانات حساب پرسونال، دسترسیهای بیشتری تحت اختیار کاربران قرار دارد.
این حساب بهترین گزینه برای افراد و یا کسب و کارهایی است که میخواهند از پی پال برای تجارت آنلاین استفاده کنند. امکان پرداخت به بیش از ۲۰۰ نفر به صورت همزمان، از دیگر امکاناتی است که این حساب در اختیار شما قرار میدهد. حساب بیزینس بهترین گزینه برای گرفتن درگاه پرداخت پی پال از میان حسابهای تجاری است. پس اگر شما قصد دارید به کمک حساب پی پال خود درگاه پی پال دریافت کنید، پس باید حساب پی پال بیزینس داشته باشید. به عبارت دیگر در میان انواع حساب پی پال، حساب پی پال بیزینس گزینه مناسب برای افراد فعال در حوزه تجارت آنلاین است.
برخی از ویژگیهای حساب بیزینس پی پال عبارت است از:
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله لیمیت شدن پی پال را مطالعه نمایید.
همانطور که در ابتدا صحبت شد، حسابهای پی پال را به صورت کلی به پرسونال و بیزینس دستهبندی میکنند اما از نظر میزان استفادهای که از حسابها شده است میتوان آنها را به دو دستهی کارکرده و تازه تاسیس تقسیمبندی نمود. در ادامه توضیحات این دو نوع حساب را مشاهده مینمایید.
هر زمان که شما اقدام به ساخت حساب در پی پال نمایید، یک حساب تازه تاسیس خواهید داشت. از آن جا که پی پال روی حسابهای تازه تاسیس حساسیت بیشتری دارد، لازم است تا هنگام کار کردن با حساب جدید خود شرایطی را رعایت کنید. به عنوان مثال توصیه میشود که در دو ماههی اول کاری خود بیشتر از 500 یورو با پی پال تراکنش انجام ندهید و این مبلغ را به مرور افزایش دهید تا پی پال به صحت اعتبار شما مشکوک نشود. به طور کلی لازم است در ابتدای فرایند افتتاح حساب پی پال دقت و مراقبت بیشتری داشته باشید. نکات لازم در این رابطه را میتوانید در مقاله مرتبط با این موضوع با عنوان «آموزش جلوگیری از لیمیت شدن پی پال» مطالعه نمایید.
بسیاری از ویژگیها و خدمات پی پال برای حسابهای فول وریفای یا همان حسابهای کاملا تایید شده قابل استفاده است. برای داشتن یک حساب فول وریفای لازم است تا مدتی با حساب پی پال خود کار کنید و از آن استفاده نمایید. اگر از همان ابتدا اقدام به خرید یک حساب کارکرده نمایید میتوانید به سرعت از خدماتی که این نوع از حساب در اختیار شما قرار میدهد استفاده کنید. جزئیات بیشتر این نوع از انواع حساب پی پال را میتوانید از پشتیبانی سفیرپیمنت جویا شوید. همچنین جهت تهیه حساب کارکرده نیز میتوانید از همان طریق اقدام نمایید.
هنگام ارسال و دریافت پول، وضعیت “تأیید شده” در حساب کارکرده مهر تایید شماست. این موضوع به سایر اعضای PayPal اجازه می دهد بدانند که شما یک عضو تأیید شده PayPal با یک حساب بانکی فعلی و فعال هستید. اعتبار خود و امنیت کلی شبکه پی پال را افزایش دهید. این مسئله برای افرادی که به دنبال کسب اعتبار بوده و قصد دارند تراکنشهای خود را با سرعت بیشتری انجام دهند مناسب است.
پیشنهاد مطالعه: انتقال پول با پی پال
تا زمانی که حساب PayPal خود را تأیید نکنید، ممکن است نتوانید به طور کامل از بعضی سرویسها استفاده کنید. داشتن یک حساب تازه تاسیس محدودیت هایی را برای برخی از ضروری ترین عملکردهای پی پال ایجاد میکند، از جمله اینکه چقدر می توانید برداشت کنید (500 دلار در ماه برای کاربران تازه تاسیس تایید نشده) یا به حساب خود انتقال دهید.
دو راه برای تأیید حساب شما وجود دارد – یکی این است که برای اعتبار PayPal درخواست دهید و آن را تأیید کنید اما اگر به دنبال خط اعتباری دیگری نیستید، راه دیگری برای تأیید PayPal خود این است که به سادگی حساب بانکی، کارت اعتباری یا کارت نقدی خود را پیوند دهید.
پیپال یک سیستم مالی به شدت سختگیر است و همین سختگیریها موجب شده که پیپال در حال حاضر از امنترین سیستمهای پرداختی دنیا باشد.
چالشهای استفاده از این سرویس با وجود این سختگیریها برای کاربر ایرانی دو چندان شده ولی یکی از مواردی که حساسیت پیپال را کاهش میدهد، استفاده از حسابهای کانفیرم شده و به اصطلاح فول وریفای شده است که در ادامه با ویژگی این حسابها آشنا خواهیم شد.
حسابهای پیپال را به طور کلی میتوانیم به سه دسته پرسونال، بیزینس و پریمیر تقسیم کنیم که حسابهای پرسونال و بیزینس از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند و هر شخص و شرکتی متناسب با نیاز خود از یکی از این حسابها استفاده خواهد کرد.
اما قبل از اینکه یکی از انواع حساب پیپال را برای استفاده خود انتخاب کنیم باید با تفاوتهای میان حسابی که کانفیرم شده و حسابی که صرفا وریفای شده است آشنا شویم.
زمانی که کاربر برای افتتاح حساب پیپال اقدام میکند، یکسری اطلاعات هویتی برای ثبتنام دریافت میشود و بعد از این مرحله لازم است کاربر ایمیل، شماره تماس و کارت بانکی خود را تایید کند.
پس از این مرحله حساب وریفای شده است ولی هنوز کانفیرم صورت نگرفته!
حساب کانفیرم شده حسابی است که اطلاعات هویتی و در صورتی که از نوع بیزینس باشد، مدارک شرکتی نیز به تایید پیپال رسیده است، درواقع پس از بررسی اطلاعات و مدارک توسط کارکنان شرکت پیپال حساب به تایید (کانفیرم) رسیده است.
برای اینکه یک حساب کانفیرم شود و به معنای دقیقتر به تایید پیپال برسد، لازم است مدارک مختلفی از هویت صاحب حساب از قبیل تصویر کارت شناسایی، قبض (آب، برق یا…) و در صورتی که حساب از نوع بیزینسی باشد اطلاعاتی از شرکت به ثبت رسیده از قبیل فاکتور رسمی، اساسنامه شرکتی و… نیز برای پیپال ارسال شود.
کارکنان پی پال این مدارک را به دقت بررسی میکنند و با اطلاعات ثبت نامی کاربر تطبیق میدهند، درصورتی که مورد تایید باشد حساب را کانفیرم میکنند. مسلما حسابی که به تایید پی پال رسیده است، از قدرت و اعتبار بیشتری نسبت حساب وریفای شده برخوردار است.
حسابهایی که فقط وریفای شدهاند از محدودیتهای مالی بیشتری نسبت به حسابهای کانفیرم شده برخوردار هستند.
از این محدودیتها میتوان به حجم انجام تراکنشها با حساب، زمان آزاد شدن پول پس از هولد شدن آن،لیمیتهای حساب و … اشاره کرد.
با توجه به اینکه هویت صاحب حساب به تایید شرکت پیپال رسیده است حساسیت پیپال بر روی این حسابها کمتر است و نسبت به حسابهای وریفای شده دیرتر لیمیت (Limited)خواهند شد. ضمن اینکه اگر هم لیمیت شوند سریعتر آنلیمیت (un Limited)خواهند شد و پیپال مدارکی را که از قبل تایید کرده است بدون بررسی و توسط ربات (Bot) تایید میکند.
حال هر کدام از حسابهای وریفای شده و کانفیرم شده به لول Established Seller رسیده باشند، ویژگیهای متفاوتی در حسابها بوجود خواهد آمد که باز هم حساب کانفیرم شده یک سر و گردن از حسابی که صرفا وریفای شده بالاتر است و از قابلیتهای بیشتر با محدودیتهای مالی کمتری برخوردار است.
هولد شدن (Hold) پول داخل حساب حالتی است که بعد از واریز پول به حساب، امکان استفاده و دسترسی به آن برای کاربر امکانپذیر نیست و پی پال طبق زمانبندی مشخص شده پس از بررسیهای لازم، پول واریز شده به حساب را آزاد و به موجودی حساب (Balance) اضافه خواهد کرد.
نکته قابل توجه برای هولد شدن پول در حسابهای وریفای شده و کانفیرم شدهای که تازه تاسیس شدهاند این است که مدت زمان بررسی برای آزاد شدن پول در حسابهای وریفای شده 21 روز و برای حسابهای کانفیرم شده 7 روز است.
سفیرپیمنت با ارائه حسابهای کانفیرم شده و به اصطلاح فول وریفای شده این امکان را برای هموطنان ایرانی به وجود آورده است تا بتوانند با اطمینان خاطر بیشتری از حساب خود استفاده کنند و نقل انتقالات ارزی خود را انجام دهند.
پی پال یک شرکت آمریکایی بوده و با توجه به تحریم های ظالمانهی صورت گرفته نسبت به کشور عزیزمان ایران، امکان افتتاح و وریفای حساب پی پال با هویت کاملا ایرانی به صورت مستقیم وجود ندارد و لازم هست که حساب با هویت فردی خارجی و یا با اقامت کشور دیگری انجام شود. افتتاح حساب پی پال و وریفای حساب بسیار پیچیده هست و با توجه به قوانین نانوشتهی پی پال بهتر است که در ابتدا از افردا مطلع در این حوزه مشورت بگیرید؛ در صورت نیاز میتوانید با تیم سفیرپیمنت برای افتتاح انواع حساب های پی پال ارتباط بگیرید.
سفیرپیمنت به عنوان یک تیم فعال در عرصه خدمات ارزی ارائه دهنده انواع حساب پی پال متناسب با نیاز شما است. در صورتی که قصد افتتاح حساب دارید، میتوانید پس از صحبت و مشاوره با پشتیبانی سفیرپمنت، در میان انواع حساب پی پال حساب مورد نظر خود را درخواست داده تا فرایند افتتاح آن برای شما انجام شود.
در این مقاله به معرفی انواع حساب پی پال پرداختیم. انواع حساب های پی پال شامل ۳ نوع پرسونال (Personal)، بیزینس (Business) و پرمیر (Premier) میشود. همچنین توضیحاتی در رابطه با حسابهای کارکرده و تازه تاسیس پی پال نیز برای شما ارائه شد. ویژگیها و برتری حساب پی پال کارکرده نسبت به تازه تاسیس نیز بیان شد. در صورت وجود هرگونه ابهام در رابطه با انواع کارت پی پال، انواع حساب پی پال و انواع خدمات ارزی میتوانید از طریق بخش کامنتها آن را با ما در میان بگذارید تا در اسرع وقت پاسخ داده شود. در صورتی که از کار کردن با انواع حساب پی پال خود تجربهای دارید و یا در فرایند افتتاح نکتهای هست که میتواند به افراد دیگر کمک نماید، آن را در کامنت با همه مخاطبان به اشتراک بگذارید.
تماس با پشتیبانی و فروش از ۷ تا ۲۴
شماره تماس :
۰۹۱۰۹۶۱۶۱۶۸
ایمیل:
safirpayment@gmail.com
تلگرام :
https://t.me/KashanPay_support
واتساپ :
This will close in 30 seconds
6 دیدگاه
سقف تراکنش در هرکدام از حساب ها به چه صورتی هست؟
کارمزد تراکنش ها برای همه ی حساب ها به یک شکل هست ؟
با عرض سلام و خسته نباشید
سقف تراکنش بستگی به قدرت حساب (تراکنشهای قبلی، تعداد رفع محدودیت و …) دارد.
انشاالله در روزهای آتی محتوایی با این موضوع منتشر میکنیم
سلام
داخل پی پال قسمتی وجود نداره که بتونیم بفهمیم سقف تراکنش پی پال چقدر هست برای ما و حساب مشکل دار نشه؟
سلام. وقت شما بخیر
در پی پال در بخش account settings قسمتی وجود داره تحت عنوان limits که با کلیک بر روی اون محدودیت های اکانت به شما نمایش داده میشه.
در اکانتهای بیزنس از طریق لینک زیر میتونید به این قسمت دسترسی پیدا کنید:
https://www.paypal.com/businessmanage/limits/liftlimits
سلام خسته نباشید امکان تغییر نوع اکانت حساب پی پال داخل تنظیمات وجود داره؟
سلام. اکانتهای پرسونال میتونند اکانت خودشون رو به بیزنس ارتقاء بدن اما اکانتهای بیزنس صرفا میتونند اقدام به غیرفعال کردن حساب کنند……………..